Behandelingen

De praktijk Mondhygiëne de Beemster voert een breed pallet aan tandheelkundige behandelingen uit. Het voorkomen van mondproblemen staat hierbij centraal.

Tandvleesontstekingen

Ontstoken tandvlees ziet er vaak rood en gezwollen uit. Het kan ook gevoelig zijn en gemakkelijk gaan bloeden, vooral tijdens het tandenpoetsen of flossen.

Lees meer

Preventie bij kinderen en tieners

Om gebitsproblemen op korte termijn én in de toekomst te voorkomen, is preventie bij kinderen en tieners heel belangrijk. Tevens wordt mondzorg tot 18 jaar volledig vergoed.

Lees meer

Gebitsreiniging

Tijdens een professionele gebitsreiniging verwijderen we tandplak, tandsteen en andere aanslag. Ook op plaatsen waar je zelf niet zo goed bijkomt.

Lees meer

Coaching in de mondverzorging

Heb je ondanks al jouw inspanningen nog steeds last van geïrriteerd tandvlees, gaatjes of tandsteen? Laat je coachen door Mondhygiëne de Beemster!

Lees meer

Reinigen van implantaten en gebitsprothese

Met een periodiek bezoek aan de mondhygiënist zorg je dat jouw implantaat of gebitsprothese (kunstgebit) in topconditie blijft.

Lees meer

Slechte adem

Een slechte adem brengt vaak een gevoel van schaamte en onzekerheid met zich mee. Gelukkig is de oorzaak van het probleem vrijwel altijd te verhelpen door een mondhygiënist.

Lees meer

Voorkomen van cariës

Voorkomen is beter dan genezen. Een mondhygiënist kan cariës (gaatjes) in een vroeg stadium opsporen en behandelen voordat het ernstiger wordt.

Lees meer

Specials

Soms zijn er periodes in je leven dat jouw mond gevoeliger is voor problemen. Dit kunnen mooie periodes zijn (een zwangerschap), maar ook zware periodes zoals een oncologische behandeling.

Lees meer

Tanddiamantje

Bij Mondhygiëne de Beemster kun je een tanddiamant laten zetten voor een fonkelende finishing touch van jouw lach.

Lees meer