Nanette de Vries

Al op 13-jarige leeftijd wist ik dat ik mondhygiënist wilde worden, dit omdat ik bij de orthodontist behandeld werd door mondhygiënisten. In 1989 behaalde ik mijn diploma aan de ACTA in Amsterdam. Ik heb 5 jaar in de orthodontie gewerkt, maar hierna wilde ik toch dátgene doen waarvoor ik opgeleid was; ervoor zorgen dat mensen een gezonde mond behouden óf krijgen. Werkervaring deed ik op in Zaandam in een grote groepspraktijk. In 2001 begon ik als ZZP-er in Middenbeemster. 

Na 10 jaar kwam er een prachtige kans om in het dorp waar ik woonde te gaan werken, Oosthuizen. Helaas sloot deze praktijk haar deuren na (weer) een periode van 10 jaar. Nu ben ik weer terug in Middenbeemster, waar ik op een mooie lokatie mijn eigen praktijk kon gaan openen. Na 32 jaar in dit vak werkzaam te zijn kan ik nog steeds zeggen dat ik opnieuw mondhygiënist zou worden als ik weer moest kiezen! 

Naast de liefde voor de tandheelkunde, is juist het contact met mensen waar ik het meest van geniet. En daarnaast kan ik nog zeggen dat ik zelf angst heb voor de tandarts, en daardoor juist heel veel begrip voor angst in de tandarts/mondhygiënist-stoel. Alles is bespreekbaar!

Om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mond- en gebitsverzorging, ben ik ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM). Daarnaast ben ik lid van een ICO-groep met collega-mondhygiënisten.

Neem contact op Schrijf je direct in

Nanette de Vries oprichter van Mondhygiëne de Beemster

Ervaringen

Nanette is een echte professional, perfectionist en erg vriendelijk! Toen ik mijn afspraak noodgedwongen moest verzetten lukte het haar toch om mij nog even voor mijn vakantie in te plannen. Met een heerlijk fris en verzorgd gevoel ga je dan op vakantie!

Lisanne

Ik ben pas geleden bij mondhygiënepraktijk Middenbeemster geweest bij Nanette de Vries. Ik zie hier altijd erg tegenop, want ik ben dan enorm gespannen. Net als bij de tandarts. Maar Nanette wist me zo op mijn gemak te stellen dat ik, voor het eerst, de behandeling in een ontspannen sfeer heb ondergaan. Met een geweldig resultaat overigens. En ik heb zelfs een nieuwe afspraak gemaakt. Voor herhaling vatbaar dus.

Daan

Aangesloten bij